Отпушване на канали за град София

5 / 645

Отпушване на канали от професионалист - бързо и на достъпни цени

Запушеният канал е много сериозен проблем, с който в повечето случаи не можете да се справите сами. Ако забележите признаци на запушване във Вашата канализация, незабавно потърсете професионална помощ, тъй като това ще Ви предпази от последващи по-сериозни проблеми. Ние сме фирма с голям опит в сферата на ВиК услугите и отпушване на канали. Разполагаме с професионално оборудване и добре обучени експерти, които могат да разрешат всеки Ваш проблем, независимо по кое време на денонощието се обадите.

Как да се справим със запушен канал?

Отпушване на канали

Идентифициране на проблема

Едни от първите признаци на запушен канал са неприятна миризма около канализацията, шумолене, повишени нива на водата, бавно оттичане на водата в мивката, тоалетната, банята. Ако сте забелязали някой от тези проблеми, то със съгурност се нуждаете от услуги за отпушвне на канал.

Понякога отпушването на канализацията може да се окаже по-трудно, когато физически не можете да видите проблема. Именно поради тази причина предлагаме видеодиагностика на канализация, за да открием безопасно и бързо местоположението на запушването и да преценим дали има повреда в канализационната инсталация.

Гарантирано качество, експресно обслужване и най-добрите цени за отпушване на канали в град София. При запушен канал във вашия дом или офис свържете с нас на телефон 0887449897

Предлагаме пълна гама от специализирани услуги, свързани с отпушване

Трябва ли да потърсим фирма за отпушване на канали?

Всички сме изпадали в ситуацията да измием съдовете след вечеря и да забележим, че мивката се оттича по-бавно, отколкото обикновено или изобщо не се оттича. Това означава, че някъде по канала са се натрупали мазнини или отпадъци и това води до запушване. Ние сме напълно оборудвани да се справим с проблеми като тези, но въпреки това предлагаме няколко начина за отпушване на канал в домашни условия.

Отпушване на канал със сода и оцет

Един от най-популярните и ефективни естествени препарати за отпушване на канали. Смесвате 1/3 от чаша сода за хляб с 1/3 от чаша оцет и изсипвате сместа директно в мивката. Оставете да престои един час, а за най-добър ефект-цяла нощ. Накрая изплакнете обилно с вода.

Отпушване с вряща вода

Един от най-старите трикова за отпушване на канал, ефективен при не много сериозно запушване. Сложете в тенджера вода и изчакайте да заври. След това бавно и внимателно изсипете в канализацията. Това е най-бързият и лесен начин за отпушване на канала на мивката, но трябва да бъдете много внимателни, когато го прилагате при полипропиленови тръби.

Почистване на сифона

Това е малко по-сложен начин за отпушване на мивка, които изисква повече сръчност. Поставете празна кофа под мивката, в която ще се събере водата и отпадъците, след като махнете сифона. Използвайте ключ, с който да разкачите сифона и го извадете от тръбата на канализацията. Изсипете всичко в кофата, почистете тръбата на канала и измийте хубаво сифона преди да го поставите отново. Ще се изненадате колко мръсотия и отпадъци се натрупват в самия сифон, но след като го почистите старателно е много вероятно да сте се справили със запушването.

Отпушване на канализация със сол и сода за хляб

Още един евтин и ефективен начин за отпушване на канали. Просто смесете половин чаша сол с половин чаша сода за хляб и я изсипете в запушения канал. Оставете да подейства 10-20 минути и след това изсипете вряла вода. Тези три съставки, които всеки има в кухненския си шкаф, ще предизвикат реакция, която трябва да разтвори всички натрупани отпадъци в канализацията.

Отпушване с препарати за почистване на канали

Ако всички изброени по-горе методи не дават резултат, може да прибегнете до употребата на препарати за отпушване на канали, които действат по-агресивно на запушената канализация. За съжаление те не винаги дават очаквания резултат за почистване на канализацията, а са в пъти по-скъпи от естествените продукти.

Често задавани въпроси

Предлагаме пълен набор от качествени услуги. От отпушване на канализация в жилищни кооперации, къщи и търговски сгради до отпушване на тоалетни, мивки, сифони и шахти.

Разполагаме с авариен екип 24/7 без почивен ден. Независимо дали е делничен ден или празник, ние сме на разположение, за да отстраним всеки пролем, възникнал във Вашия дом.

Обслужваме всички квартали на град София. Можем да предложим експресни услуги до 30мин. след Вашето обаждане, без допълнително оскъпяване.

Цената за отпушване варира в зависимост от услугата, от която се нуждаете. Не се заплаща такса за посещение.

Тук можете да видите пълния ценоразпис на нашите усуги.

Запушванията в канализацията се получават най-често заради натрупвания на мазнини, косми, отлагания от сапун и хранителни отпадъци, както и от изпуснати твърди предмети. Нашият съвет към Вас е да ограничите попадането им в канала, както и да внимавате какво изхвъляте в тоалетната.

Имате запушен канал, мивка или тоалетна?
Предлагаме решение на проблема Ви в три стъпки

Консултация

Разполагаме с авариен екип, който ще отговори на Вашето обаждане по всяко време на денонощието

Оферта

Спрямо конкретната ситуация, която ще опишете, наш водопроводчик ще Ви каже колко ще струва услугата, без скрити такси

Посещение

Пристигаме в уговореното време и отстраняваме запушването. Ще получите съвети, чрез които да избегнете бъдещи проблеми