Денонощно отпушване на сифони в София

5 / 697

Експресно отпушване на сифон цена от 60лв

В сифона на пода, душ кабината или ваната попадат всякакви замърсявания като косми, пясък и сапун. Неправилната им поддръжка и почистване водят до натрупване на мръсотия и запушване. Можете да разчитате на нашите услуги за отпушване на сифони денонощно на телефон 0887449897, независимо дали става въпрос за отпушване на вана или душ кабина.

Обърнете внимание, ако забелязвате някои от следните признаци във вашия дом:

Запушен сифон

Бавно оттичане

Ако водата се оттича по-бавно от обичайното във вашата баня, вана или душ кабина, не игнорирайте този симптом. Той със сигурност подсказва за наличието на проблем в канализацията.

Шумове и миризма

Ако чувате странни шумове или усещате неприятни миризми, идващи от вашата тоалетна, душ или мивка, това може да бъде знак за запушен канал.

Задържане на вода

Друг признак за запушване на канал във вашия дом е задържането на вода. Ако забележите че водата във вашата, вана, мивка или баня не се оттича, то със сигурност има запушване в канализационната инсталация.

Предлагаме пълна гама от специализирани услуги, свързани с отпушване

Бързо и лесно отпушване на сифони с няколко прости метода

Запушванията в канализацията, могат да доведат до задържане на водата и дори до наводнение. Този тип водопроводни проблеми изисква моментална реакция, за да се предотвратят по-сериозни последствия. Избягвайте агресивните почистващи препарати за канализация, които са разяждащи и могат да предизвикат още по-голям проблем. Вместо това може да използвате домашни методи за отпушване на сифон.

Отпушване със сода и оцет

Първото нещо, което трябва да направите е да отворите сифона. Почистете го хубаво и изсипете вътре чаша гореща вода. След като изчакате 10 минути, сложете вътре половин чаша сода и залейте с чаша оцет. Това ще предизвика реакция, която ще почисти натрупалите се замърсявания. Изчакайте отново 10 минути и накрая почистете.

Отпушване с вода

Изсипете вряща вода в сифона, като е добре да използвате фуния, която да задържа водата, докато наливате. Използван самостоятелно, този метод може да не работи, особено когато ставадума за сериозно запушване, с натрупани замърсявания с течение на времето. Въпреки това, не пречи да пробвате, тъй като е напълно безопасен.

Отпушване с кука

Това е един от най-старите методи за отпушване на сифон и е доста ефикасен за почистване на натрупали се вътре косми. Вземете парче тел или телена закачалка, като оформите кука в края. С помощта на куката можете да бръкнете в сифона, там където не достигате с ръка, и да почистите натрупалите се замърсявания.

Как да изберем професионалист за отпушване на сифон?

Когато търсите услуга за отпушване на канализация, ще откриете, че в София има много фирми, които я предлагат. Въпреки това е малко вероятно всички те да гарантират за качеството на услугата, от която се нуждаете. Когато става въпрос за канализационна инсталация, важно е да изберете професионалисти, които са опитни и разполагат с необходимите знания, за да си свършат работата добре. Некачественото изпълнение може да доведе до допълнителни проблеми в канализацията и скъпи щети.

Доверете се не опита на нашите водопроводчици за отпушване на всички видове сифони

Ако не сте успели да се справите сами със запушването и не искате да прибягвате до употребата на препарати за отпушване, то наместа на специалист е задължителна. Ние сме на разположение денонощно, дори през почивните дни, за да отпушим сифона във Вашия дом, като обслужваме всички квартали на София. Винаги сме готови да приемем обаждането Ви и да осигурим бърза и качествена услуга на разумна цена. Има няколко различни метода, които можем да предприемем, когато става въпрос отпушване на канализацията и подходът, който ще предприемем, ще зависи от конкретния проблем. Преди да започнем работа, отделяме време да проверим проблема и да установявим какво причинява запушването. Така сме в състояние да предложим услуга, която да гарантира липсата на последващи проблеми.

Често задавани въпроси

Предлагаме пълен набор от качествени услуги. От отпушване на канализация в жилищни кооперации, къщи и търговски сгради до отпушване на тоалетни, мивки, сифони и шахти.

Разполагаме с авариен екип 24/7 без почивен ден. Независимо дали е делничен ден или празник, ние сме на разположение, за да отстраним всеки пролем, възникнал във Вашия дом.

Обслужваме всички квартали на град София. Можем да предложим експресни услуги до 30мин. след Вашето обаждане, без допълнително оскъпяване.

Цената за отпушване варира в зависимост от услугата, от която се нуждаете. Не се заплаща такса за посещение.

Тук можете да видите пълния ценоразпис на нашите усуги.

Запушванията в канализацията се получават най-често заради натрупвания на мазнини, косми, отлагания от сапун и хранителни отпадъци, както и от изпуснати твърди предмети. Нашият съвет към Вас е да ограничите попадането им в канала, както и да внимавате какво изхвъляте в тоалетната.

Имате запушен канал, мивка или тоалетна?
Предлагаме решение на проблема Ви в три стъпки

Консултация

Разполагаме с авариен екип, който ще отговори на Вашето обаждане по всяко време на денонощието

Оферта

Спрямо конкретната ситуация, която ще опишете, наш водопроводчик ще Ви каже колко ще струва услугата, без скрити такси

Посещение

Пристигаме в уговореното време и отстраняваме запушването. Ще получите съвети, чрез които да избегнете бъдещи проблеми