Денонощно отпушване на мивки в София

5 / 668

Експресно отпушване на мивка цена от 50лв

Запушената мивка във вашата кухня или баня е доста неприятно и налага намесата на спешен водопроводчик. При нужда от отпушване на мивка свържете се с нас денонощно на телефон 0887449897. Доверете се на екипът ни от опитни водопроводчици, защото запушената мивка е сериозен проблем, с който не винаги можете да се справите сами.

Признаци на запушена мивка:

Запушена мивка

Мивката се оттича бавно или изобщо не се оттича

Това е сигурен знак, че вашата мивка е запушена. По-добрият вариант е да се обърнете към професионалисти, за да избегнете по-сериозни проблеми, които могат да възникнат в последствие.

Неприятна миризма

Това е симптом, който често се появява още преди други очевидни признаци за запушване. Именно затова не трябва да игнорирате подобни миризми и трябва незабавно да се консултирате с професионалист.

Чуват се шумове от канала

Други знаци за запушена мивка са бълбукащи звуци, идващи от канализацията.

Предлагаме пълна гама от специализирани услуги, свързани с отпушване

Как сами да отпушим мивката вкъщи?

Мивката в банята или кухнята може лесно да се запуши с косми, сапун и други хранителни отпадъци, така че е важно да знаете как да се справите с този често срещан проблем. Преди да повикате водопроводчик, можете да опитате да отпушите Вашата мивка със средства, с които всеки разполага в кухненския си шкаф.

Отпушване на мивка със сода и оцет

Всичко, което трябва да направите, за да отпушите мивката, е да изсипете няколко чаени лъжички сода бикарбонат в сифона на мивката и веднага да сложите чаша бял оцет. Оставете за около пет минути и след това излейте гореща вода в мивката.

Отпушване с топла вода

Един доста лесен начин за справяне с проблема е да използвате водно налягане, за да премахнете запушването в мивката. Просто напълнете бутилка от 2 литра с топла вода и поставете отворения край надолу върху сифона. В същото време стиснете бутилката силно, за да изтласкате водата надолу в канализацията. Ако запушването не е сериозно и имате късмет, водата ще бъде достатъчна, за да отпуши мивката.

Почистване на сифона

Поставете празна кофа под мивката, в която ще се събере водата и отпадъците, след като махнете сифона. Използвайте ключ, с който да разкачите сифона и го извадете от тръбата на канализацията. Изсипете всичко в кофата, почистете тръбата на канала и измийте хубаво сифона преди да го поставите отново. Ще се изненадате колко мръсотия и отпадъци се натрупват в самия сифон, но след като го почистите старателно е много вероятно да сте се справили със запушването.

Отпушване с белина

Препоръчваме да опитате това в краен случай, тъй като белина е доста разяждащо вещество. Уверете се, че винаги носите защитни ръкавици, пазете очите си и избягвайте дишате изпаренията. Изсипете около чаша белина в мивката и след това бавно изсипете гореща вода, за да я промиете.

Често задавани въпроси

Предлагаме пълен набор от качествени услуги. От отпушване на канализация в жилищни кооперации, къщи и търговски сгради до отпушване на тоалетни, мивки, сифони и шахти.

Разполагаме с авариен екип 24/7 без почивен ден. Независимо дали е делничен ден или празник, ние сме на разположение, за да отстраним всеки пролем, възникнал във Вашия дом.

Обслужваме всички квартали на град София. Можем да предложим експресни услуги до 30мин. след Вашето обаждане, без допълнително оскъпяване.

Цената за отпушване варира в зависимост от услугата, от която се нуждаете. Не се заплаща такса за посещение.

Тук можете да видите пълния ценоразпис на нашите усуги.

Запушванията в канализацията се получават най-често заради натрупвания на мазнини, косми, отлагания от сапун и хранителни отпадъци, както и от изпуснати твърди предмети. Нашият съвет към Вас е да ограничите попадането им в канала, както и да внимавате какво изхвъляте в тоалетната.

Имате запушен канал, мивка или тоалетна?
Предлагаме решение на проблема Ви в три стъпки

Консултация

Разполагаме с авариен екип, който ще отговори на Вашето обаждане по всяко време на денонощието

Оферта

Спрямо конкретната ситуация, която ще опишете, наш водопроводчик ще Ви каже колко ще струва услугата, без скрити такси

Посещение

Пристигаме в уговореното време и отстраняваме запушването. Ще получите съвети, чрез които да избегнете бъдещи проблеми