Денонощно отпушване на тоалетни в София

5 / 783

Експресно отпушване на тоалетна цена от 70лв

Запушената тоалетна несъмнено е един от най-неприятните проблеми, с който много хора са се сблъсквали, и с който често не могат да се справят сами. Ако традиционните методи не са работили, имате повтаряши се проблеми със запушена тоалетна или ако има изпуснат предмет, причиняващ запушването, трябва да потърсите помощ от специалист. Ако имате нужда от фирма за отпушване на тоалетна свържете се с нас денонощно на телефон 0887449897

Има няколко неща, които подсказват, че Вашата тоалетна е запушена:

Запушена тоалетна

Бавно изтичане

По-високото налягане в канализационните тръби пречи на водата да се оттича по нормален начин. Ако вашата тоалетна се оттича бавно, това е сигурен знак, че е запушена.

Неприятна миризма

Канализационната инсталация е изградена така, че да предотвратява нахлуването на канализационни газове и миризми в сградите. Когато налягането се повиши, обаче, тези миризми започват да се усещат и това още един признак за запушен канал.

Водата изобщо не се оттича

Ако при пускане на водата тя изобщо не се оттича и направо излиза от тоалетната, то това вече е знак за сериозно запушване, което трябва незабавно да се отстрани.

Предлагаме пълна гама от специализирани услуги, свързани с отпушване

Как сами да отпушим тоалетната вкъщи?

След като сте забелязали признаци на запушване в тоалетната Ви, вече си задавате въпроса: "Мога ли сам да се справя с проблема?". Преди да посегнете към телефона, за да повикате водопроводчик, опитайте някои от следните методи. Освен, че се намират във всеки дом, те са напълно безвредни в сравнение с токсичните препарати за отпушване, предлагани в търговската мрежа. Имат добър ефект за премахване на запушването, което ще Ви спести пари от използването на услугите на фирма за отпушване.

Отпушване на тоалетна със сода и оцет

Сместа от сода и оцет за хляб може да почиства тръбите, както и да премахва остатъците от сапун, което го прави широко приложимо почистващо средство. Първо, изсипете половин чаша сода за хляб в тоалетната си чиния и след това налейте половин чаша бял оцет отгоре. Изсипете между два и три литра топла вода, за да създадете мощно, естествено почистващо средство. Затворете капака на тоалетната и оставете да действа 30 минути. Накрая измийте хубаво тоалетната, за да премахнете всички остатъци.

Отпушване с гореща вода

Това е най-лесният начин за отстраняване на проблема, когато става въпрос за частично запушени тоалетни. Нивото на водата в тоалетната Ви чиния ще трябва да е ниско, затова трябва да изгребете излишната вода, ако има такава. След това изсипете до три литра топла или гореща вода в тоалетната. Налягането и топлината от гореща вода помагат при по леко запушване, като в същото време разтварят продуктите, водещи до запушване, като мазнини или хранителни отпадъци.

Отпушване със сода каустик

Първо се уверете, че очите и ръцете ви са защитени, тъй като содата каустик е изключително вредна, ако попадне върху кожата или в очите Ви. След това изсипете сода каустик в тоалетната чиния, оставете за около две минути, или колкото е посочено на опаковката. След това измийте внимателно с гореща вода и почистете хубаво тоалетната.

Често задавани въпроси

Предлагаме пълен набор от качествени услуги. От отпушване на канализация в жилищни кооперации, къщи и търговски сгради до отпушване на тоалетни, мивки, сифони и шахти.

Разполагаме с авариен екип 24/7 без почивен ден. Независимо дали е делничен ден или празник, ние сме на разположение, за да отстраним всеки пролем, възникнал във Вашия дом.

Обслужваме всички квартали на град София. Можем да предложим експресни услуги до 30мин. след Вашето обаждане, без допълнително оскъпяване.

Цената за отпушване варира в зависимост от услугата, от която се нуждаете. Не се заплаща такса за посещение.

Тук можете да видите пълния ценоразпис на нашите усуги.

Запушванията в канализацията се получават най-често заради натрупвания на мазнини, косми, отлагания от сапун и хранителни отпадъци, както и от изпуснати твърди предмети. Нашият съвет към Вас е да ограничите попадането им в канала, както и да внимавате какво изхвъляте в тоалетната.

Имате запушен канал, мивка или тоалетна?
Предлагаме решение на проблема Ви в три стъпки

Консултация

Разполагаме с авариен екип, който ще отговори на Вашето обаждане по всяко време на денонощието

Оферта

Спрямо конкретната ситуация, която ще опишете, наш водопроводчик ще Ви каже колко ще струва услугата, без скрити такси

Посещение

Пристигаме в уговореното време и отстраняваме запушването. Ще получите съвети, чрез които да избегнете бъдещи проблеми