Денонощно отпушване на шахти в София

5 / 746

Професионално отпушване на шахти цена от 220лв

Амортизацията на една канализационна инсталация, както и попадането на боклуци или твърди предмети в нея, води до нейното запушване. Фирмата ни разполага с професионално оборудване за отпушване на шахти. Можете да се доверите на нашия екип с дългогодишен опит в отпушването. На Ваше разположение сме денонощно на телефон 0887449897

Причини за запушване:

Запушена шахта

Амортизация

Колкото по-стара е една канализационна система, толкова по-голям е шансът с течение на времето тя да се запуши, в последствие на дългото и ползване.

Боклуци

Предназначението на шахтите е да отвеждат водата извън сградите. Попадането на боклуци и други предмети в канализационните шахти, водят до запушване и неправилно функциониране. Това непременно води до сериозни проблеми, който трябва да бъдат разрешени от професионалисти.

Предлагаме пълна гама от специализирани услуги, свързани с отпушване

Често задавани въпроси

Предлагаме пълен набор от качествени услуги. От отпушване на канализация в жилищни кооперации, къщи и търговски сгради до отпушване на тоалетни, мивки, сифони и шахти.

Разполагаме с авариен екип 24/7 без почивен ден. Независимо дали е делничен ден или празник, ние сме на разположение, за да отстраним всеки пролем, възникнал във Вашия дом.

Обслужваме всички квартали на град София. Можем да предложим експресни услуги до 30мин. след Вашето обаждане, без допълнително оскъпяване.

Цената за отпушване варира в зависимост от услугата, от която се нуждаете. Не се заплаща такса за посещение.

Тук можете да видите пълния ценоразпис на нашите усуги.

Запушванията в канализацията се получават най-често заради натрупвания на мазнини, косми, отлагания от сапун и хранителни отпадъци, както и от изпуснати твърди предмети. Нашият съвет към Вас е да ограничите попадането им в канала, както и да внимавате какво изхвъляте в тоалетната.

Имате запушен канал, мивка или тоалетна?
Предлагаме решение на проблема Ви в три стъпки

Консултация

Разполагаме с авариен екип, който ще отговори на Вашето обаждане по всяко време на денонощието

Оферта

Спрямо конкретната ситуация, която ще опишете, наш водопроводчик ще Ви каже колко ще струва услугата, без скрити такси

Посещение

Пристигаме в уговореното време и отстраняваме запушването. Ще получите съвети, чрез които да избегнете бъдещи проблеми